Най-популярната спортна журналистка в Италия Дилета Леота се е оплела в мрежите на вратаря Лорис Кариус.

Вижте ТУК еротични снимки на Дилета Леота

Според списание „Дженте“ двамата от няколко седмици флиртували в Инстаграм, където 31-годишната красавица има цели 8,6 милиона последователи.

За да може да си общува с играещия в Нюкасъл германец, Дилета се е записала на интензивни курсове по английски. Последното известно гадже на Леота беше турският актьор Джан Яман, за когото миналата година тя дори беше сгодена за кратко. След раздялата им сицилианката се утешаваше със супермодела Джакомо Кавали (29).

Сега обаче го е сменила с неговия връстник Кариус, който е известен като голям плейбой във футболните среди.

През леглото му минаха манекенките Янте Роуз, Памела Рейф и Даниела Грейс. После Лорис сякаш се кротна в обятията на своята сънародничка София Томала, която бе с 4 години по-голяма от него. Татуираната актриса и тв водеща беше с него 2 г., като дори се премести при стража в Истанбул, докато той пазеше за Бешикташ.

От миналата есен обаче София започна страстна връзка с бившия №2 в тениса Александър Зверев. 25-годишният германец и Томала са буквално неразделни, като тя бе до него в най-тежките му месеци от „Ролан Гарос“ насам, през които той контузи глезена си, претърпя операция и още не се е върнал на корта.

Колкото до Кариус той завинаги ще остане в историята на Ливърпул с издънката от финала на Шампионската лига в Киев преди 4 г. Тогава той направи две ужасни грешки и отборът му загуби с 1:3 от Реал (Мадрид).