Боксовата легенда Оскар де ла Оя е на седмото небе от щастие. Американецът от мексикански произход не може да се насити на секси гаджето си Холи Сондърс. Двемата са заедно повече от година и живеят в Пасадена, Калифорния.

„Най-накрая съм щастлив“ обяви Де ла Оя, който приключи кариерата си с 11 световни титли в различни категории, а сега се изявява като промоутър в бокса и ММА.

Вижте ТУК еротични снимки на Холи

Една от целите на Оскар за 2022 г. беше мач срещу бившия му враг Флойд Мейуедър, но най-богатият спортист в света не прояви интерес. Де ла Оя обаче е готов за големи дела, вдъхновен от Холи. Силиконовата красавица е била състезателка по голф в колежа, а след това представяше този спорт по телевизията.

„Прекарах 10 години в националната телевизия, но сега отварям нова страница в живота си и искам да работя по собствени проекти“, обясни Сондърс, която зад гърба си има брак и още една сериозна връзка.

Тя редовно прави страхотни жестове към сегашния си приятел, като например си татуира на гърба миг от олимпийския триумф на Златното момче на игрите в Барселона ’92, когато той сочи щастлив към небето.

Тогава по пътя към титлата в кат. до 60 кг Оскар победи на 1/4-финал българския си връстник Тончо Тончев. Още същата година Де ла Оя се насочи към профиринга, а Тончев стигна до среброто в Атланта ’96.