Съпругата на резервния вратар на Франция Алфонс Ареола – Марион Валет, нападна жената на титуляря на този пост Юго Лорис. Марион не скри неприязънта си към Марин Лорис, която се породила след трансфера на мъжа й на Острова.

29-годишният Алфонс отиде под наем в Уест Хем през 2021-ва и това лято официално стана играч на отбора, а Лорис (35) вече цяло десетилетие пази за Тотнъм. Когато Марион и трите й дъщери Айлин, Айма и Айва се преместили в Лондон, тя потърсила контакт с Марин.

В чат с фенове в Инстаграм половинката на Ареола бе попитана дали двете се разбират. „Изобщо! По простата причина, че това е човек, който ще дойде да говори с вас само от интерес. Когато пристигнах, тя изобщо не ме броеше за жива и дори не ме поздравяваше. И изведнъж преди година, когато разбра, че съм приятелка с влиятелни хора в Лондон, получих съобщение от нея. Така и не отговорих, защото не понасям такива хора“.

И друг пример: Марион си спомня момента, когато майката на Алфонс поискала да се снима с двамата вратари на Франция. „Тогава Марин се държа неуважително. Тази среда е много лицемерна и колкото по-далеч съм от всичко това, толкова по-добре съм“, увери 34-годишната Марион, която обаче каза добри думи за Мелани Марсиал и Изабел Матюиди. „Говоря си от време на време и с Камий Варан, иначе с другите изобщо не се разбирам“, призна половинката на Ареола, цитирана от "Телеграф".

Екзотичната красавица, която е с ливанско-филипински корени, се оплака и от тормоз на фен в Инстаграм. Тя показа скрийншот, на който се виждат нападките на неин последовател. „Ако не беше мъжът ти, който ти плаща всичко, щеше да работиш в Макдоналдс. По-лесно е да си показваш задните части, отколкото да бъдеш интелигентна“, обърна се той в редица обидни съобщения към Марион, която остана в Англия с децата, докато съпругът й замина на третото си световно.

Той има титла с петлите от 2018-а и с отбора до 20 г. през 2013-а, като Марион му пожела да вдигне и купа №3. Франция първа се класира 1/8-финал и в последния мач от групите в сряда излиза срещу Тунис. За разлика от отношенията между жените им, тези между футболистите на Дидие Дешан са отлични и това си личи на терена.