A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Белгийският топмодел Роз Бертрам отрече слуховете за нейна връзка със звезда на Франция и ПСЖ Килиан Мбапе. 28-годишната красавица направи това чрез изявление в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

„Обикновено не отговарям на клюки или слухове, но има граница, която никога не трябва да се преминава. През последните няколко седмици лъжите за мен нанесоха огромни щети на семейството ми, на мен и на всички около мен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

2023 г. започна за мен с омраза и кибертормоз, тази ситуация е тъжната картина на това, в което се е превърнало нашето общество. Нищо от заявеното не е вярно. Истината по никакъв начин не може да дойде от външен злонамерен човек, който не знае нищо за личния ми живот и нещо повече - той се крие зад екрана на компютър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Най-унизителното е, че някои хора вярват и се хранят от тези глупости, които съсипват репутацията ми. В свят, в който получаването на гледания, кликвания и лайкове е единственото, което има значение, понякога забравяме, че сме само човешки същества и че кибертормозът може да има дълбоки последици и да унищожи животи.

Ако мълчим и позволяваме на всеки да казва каквото си иска, може да си помислим, че това е норма. За съжаление днес все още има много хора, които търпят неоправдани атаки и това ме натъжава много“, сподели в "Инстаграм" Бертрам, която имаше връзка с бившия нидерландски национал Грегори ван дер Вил.