Ивана Кнол, която покори по свой начин световното първенство в Катар и беше обявена за най-секси фенка на първенството, въздиша по световен шампион по бокс.

Надарената хърватка прави това признание пред свои последователи в социалните мрежи.

"Някои играчи ми писаха съобщения - каза още сексбомбата, цитирана от "България днес". - Имаше представители на отбори, които се изправиха срещу Хърватия на мондиала. Не им обърнах внимание."

Ивана Кнол се прочу със своите необичайни тоалети на световното първенство. Сочната хубавица твърди, че красотата й е напълно естествена и не се е подлагала на никакви хирургически интервенции. Нол е и бивша носителка на титлата Мис Хърватия.

Славата си от футболния шампионат Ивана успешно осребрява с изяви в социалните мрежи, където се радва на милионна аудитория. Наскоро Кнол накара феновете си да полудеят със секси танц. Горещата хърватка използва музиката, за да натовари кардиото си. 

И в този случай най-горещата футболна фенка в света отново се показа в оскъдно облекло. Ивана въртеше танци в миниатюрен бански костюм с цветовете на хърватското знаме. Каква ще бъде следващата провокация на Кнол, предстои да разберем.