Жизел Бюндхен демонстрира стегнатата си фигура на плажна фотосесия в Маями, като показа почти голото си тяло, облечено в ефирен шифон, а под прозрачната дреха се виждаха зърната на голите й гърди.

42-годишният супермодел се връща към кариерата си на манекенка, която беше поотложила, за да се съсредоточи върху отглеждането на децата си. Красавицата, родена в Бразилия, има две деца от бившия си съпруг Том Брейди. Двамата подадоха молба за развод през октомври 2022 г., като раздялата беше финализирана същия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Следобедното слънце беше докарало доста мераклии и плажът, където Жизел дефилираше, бе претъпкан, съобщават очевидците. По-рано миналата седмица източник, близък до красавицата, цитиран от „Пипъл“, съобщи, че Жизел е "превъзбудена за кариерата си през следващите няколко месеца". „Тя е заета с вземането на решения и се чувства щастлива и по-спокойна, отколкото се е правила от много време“, каза вътрешният човек, добавяйки, че звездата също така „изпитва чувство на обновяване с новооткрита енергия и щастлива перспектива за бъдещето“.

„Животът й беше в непрестанно движение толкова дълго, а сега е по-уреден. Тя е оптимистка“, заключава източникът, позовавайки се на положителната перспектива на Жизел след развода. Двамата с Брейди започнаха да се срещат за първи път през 2006 г. и се ожениха три години по-късно през 2009 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Според неназовани източници е имало „напрежение“ между Жизел и Том през септември 2022 г., след като той се оттегли от НФЛ като професионален куотърбек. Брейди обяви официалното си пенсиониране през февруари миналата година, но на следващия месец разкри, че ще се върне в играта. „Жизел не беше щастлива, когато Том се оттегли от НФЛ след толкова кратко време“, обясни вътрешният човек, цитиран от "Телеграф".

Бюндхен не просто се върна към професията си, но и се появи в нова кампания на Louis Vuitton x Yayoi Kusama по-рано този месец. Звездата, известна през годините като един от най-добре платените модели в света, работи с множество луксозни марки през цялата си кариера като Chanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Въпреки раздялата както супермоделът, така и футболистът поддържат здравословни отношения на съвместно родителство за децата си, след като получиха съвместно попечителство.