A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Тенисистът Борна Чорич се хвана с яка кака. Хърватинът и сръбската фолк певица Катарина Остоич са толкова влюбени, че не могат да се разделят един от друг.

Веднага след отпадането си в първия кръг на Australian Open спортистът отлетя при любимата си жена. Катарина и Борна били издебнати и снимани от папараци в елитен ресторант в Белград.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Двамата се запознали чрез общи приятели преди няколко месеца, но горещата им връзка започнала преди седмици. Борна дълго я ухажвал, но тя го отблъсквала. Главно заради разликата от 13 години, тъй като той е на 26, а тя – на 39.

Кая има богат опит с мъжете, включително и три брака зад гърба си. За последно тя беше с хърватския футболист Матео Павлович, но се раздели с него през лятото на 2022-ра, след като родителите му се обявиха против връзката. Слуховете в Белград гласят, че защитникът, който преди началото на този сезон премина от френския Амиен в Риека, подарил на певицата апартамент на стойност 200 000 евро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

За първия си съпруг тя са омъжва, когато е само на 19, а малко по-късно ражда дъщеря си Николина. Скоро след това двамата се развеждат, а бившият й съпруг е вкаран в затвор във Виена, където лежи 9 години и излиза на свобода през 2021-ва. Втората сватба на отраканата Остоич е през 2009-а с баскетболиста Урош Дувняк, а третата през 2014-а с белгийския диджей от италиански произход Джуниор Джек, съобщава "Телеграф".

Макар Чорич да е №23 в света, а най-предното му класиране е 12-о място, той има далеч по-малко фенове от новата си любима. Тя има с 44 000 последователи повече в Инстаграм. Следват я 302 000 души, докато хърватинът се радва на 258 000.

„Кая и Борна са лудо влюбени. Чорич е много щастлив, че тя го поддържа в тежките му моменти. Връзката им е в началото си, все още се опознават. За него тя казва, че е истински джентълмен“, разкриха пред blic.rs близки до новата двойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

„Аз съв вечно влюбена. Вярвам в любовта за цял живот. Ако не вярвах, нямаше да се омъжа толкова пъти“, заяви Кая по време на официално събитие в Белград.

Борна пък имаше връзка с журналистката Валентина Милетич, която също му беше кака. „Опитвам се да пазя личния си живот. Това са интимни неща, няма нужда да излагам наяве любовните си трепети“, каза тенисистът в интервю хърватското издание на списание Story през септември 2022-а.