Русокоса дама ще краси официалната ложа на „Олд Трафорд“. Заедно с новото попълнение Марсел Забицер в Манчестър Юнайтед идва и хубавата му избраница Катя Кюне.

Тя е с 9 години по-голяма от любимия си и е не по-малко известна от него. Тя участва в немското издание на „Ергенът“ през 2014-а. И не просто блестеше, а спечели шоуто.

Катя и Марсел са заедно от 2017-а, а три години по-късно се сгодиха. Австрийският национал поиска ръката й, падайки на колена по време на романтична почивка на Малдивите.

Плод на любовта им е дъщеричката Мари Лу, която тази година ще навърши 4. „Детето ви дава различна гледна точка за живота. Щастлив съм да имам толкова хубаво семейство. Те ме научиха да се справям по-добре със стреса. Ако искате детето ви да е спокойно, трябва вие да сте спокойни, а не нервни и шумни“, заяви халфът, който беше взет на пожар под наем след контузията на Кристиан Ериксен.

Катя е на 37 години и от 22 живее с майка си в Германия. Красавицата е родена в подложения на непрестанен обстрел украински град Херсон, където все още живее голяма част от семейството й. „Близките ми хора гладуват. Градът е обкръжен от руската армия, от дни няма електричество“, разказа пред „Билд“ през април хубавицата, която сега събира средства, за да помогне на родината си.

Преди да срещне Марсел, русокосата красавица се луташе в търсене на любовта, пише „Телеграф“. Тя спечели сърцето на ергена Кристиян Тевс не само в шоуто, но и в личния живот. След кратка връзка с него тя мина през връзки с футболист на Динамо (Дрезден), а след това и с друг от Айнтархт (Браушвайг), за да намери в крайна сметка любовта в лицето на Марсел Забицер.