A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Уанда Нара скандализира Инстаграм със снимка от плажа в Рио де Жанейро, където половинката на нападателя на Галатасарай Мауро Икарди отиде заради рекламни ангажименти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Кадърът, разкриващ пищните задни части на 36-годишната аржентинка, е на ръба на цензурата и за броени часове събра над 550 000 харесвания. Моделката и бизнес дама обаче отнесе и доста критики от част от своите 16 милиона последователи. „Това е единственото, което знаеш как да покажеш“, „Пет кила фотошоп имаш на тази снимка“, „Истината е, че нямаш никакъв талант“, бяха част от коментарите им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Фенка обаче похвали Уанда, че малко жени, родили пет деца, могат да се похвалят с такива форми. От Икарди, с когото е в развод, Нара има две дъщери Франческа, на 8 г., и Исабела (6). Освен това тя роди и трима синове на първия си футболен съпруг Макси Лопес – Валентино (14), Константино (12) и Бенедикто, който на 20 февруари навърши 11 г. Всички те са в Истанбул с Икарди, докато майка им се вихри в Латинска Америка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

В Рио Уанда беше в компанията на сестра си Заира, с която дори се включиха да потанцуват с професионалните танцьори на карнавала. В първото същинско издание на шоуто след пандемията всяка вечер самбодромът посреща около 100 000 души - зрители и хората, които дефилират за 12-те школи по самба, участващи в голямото съревнование, пише "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Сега на Уанда предстои да влезе в ролята на водеща на четвъртото издание на аржентинския „Мастър Шеф“. Миналата година сексбомбата беше жури в „Маскираният певец“, а другият й опит в риалити форматите включва участие в италианския вариант на „Денсинг Старс“.