A post shared by David Haye (@davidhaye)

Бившият световен шампион по бокс в полутежка и в тежка категория Дейвид Хей остана само с едно гадже. Легендата се хвалеше, че има връзка с две жени едновременно – модела Сиан Озбърн и певицата Уна Хийли. Сега обаче той ще остане „само“ с едно гадже, тъй като 41-годишната Хийли е решила да сложи край на тройката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Тя се присъедини към Хей и Озбърн, които са заедно от 2020, към края на миналата година. В последния месец Дейвид и Сиан бяха на дълга почивка в Коста Рика без Уна. Певицата се присъедини за кратко към тях в началото на февруари. Според „Сън“ това е довело до напрежение, а двете жени се „борели за вниманието на бившия шампион“.

По-рано тази седмица Уна публикува своя снимка с Дейвид, на която беше написала: „Бяхме аз и той.“ След това тя изтри всички свои снимки, на които беше заедно с Хей и със Сиан Озбърн. Хийли има две деца и иска да се съсредоточи върху отглеждането им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Healy (@unahealy)

„Тя реши да се отдръпне, защото тази ситуация завърта главата. Децата ѝ винаги са приоритет №1. Има сложни чувства, които играят в ситуацията, а Дейвид и Сиан са заедно без нея. Така че Уна реши да се съсредоточи върху себе си и семейството си“, заяви близък на певицата, цитиран от „Телеграф“.

Тримата се превърнаха в сензация в Англия, след като обявиха, че са в обща връзка в края на миналата година. Те посрещнаха Нова година заедно в Маракеш.