Мая Нилсон, съпругата на звездата на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф, официално бе обявена за най-знойната половинка от Висшата лига. На върха я качи приложение, наречено AttractivenessTest, система с изкуствен интелект (AI), заредено със специални алгоритми.

Проучването оцени привлекателността на футболистите от Висшата лига и техните партньорки. На Мая оценката бе 9,7 от 10, почти съвършена. 29-годишната красавица е експерт по маркетинг, а също блогър и писател, пише „Телеграф“.

Нападателят на Манчестър Сити Халанд отбеляза само 5,6, докато партньорката му Изабел Хаугсенг Йохансен беше оценена с 8,9. Което се оказа най-голямата разлика между двойка от Премиершип.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Adams? (@milly_adams)

Отборно се оказа, че лидерът в лигата Арсенал е и начело в класацията за най-атрактивната комбинация от играчи и партньорките им. Защитникът на "топчиите" Бен Уайт и партньорката му Мили Адамс са определяни като най-атрактивната двойка в лигата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Adams? (@milly_adams)

От приложението Уайт получи оценка от 8,4, а Мили – 9,4. Защитникът на Арсенал само за една десета изпусна и първото място за най-атрактивен футболист от английския елит – с оценка 8,4 той отстъпи на португалеца от Челси Жоао Феликс (8,5).