A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Няма какво да облека, проплака най-горещата фенка на Хърватия Ивана Кнол, след като беше обрана насред Париж. Армията от почитатели на 30-годишната моделка успокоиха, че я приемат и без бельо. Само в Инстаграм Кнол се радва на 3,5 милиона последователи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Именно там Ивана разказа как е била ограбена при кацането си от Лондон. „Току-що пристигнах и вече ми откраднаха по-малкия куфар. Винаги съм добре дошла за крадците в Париж“, въздъхна красавицата.

По-късно тя се включи във видео на живо, в което обясни: „Искам да ви уверя, че съм добре. Просто ме ограбиха в Париж, както обикновено. Последния път, когато пристигнах, останах без чанта и портфейл, а сега ми взеха куфара. Взеха ми всички рокли, не знам какво ще облека“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Около полунощ Ивана направи ново включване, в което демонстрира как е спасила положението в блестящ черен гащеризон, който едва прикриваше пищните й гърди. С него тя присъства на парти в местен клуб, където застана до пулта на прочутия диджей Блек Кофи, пише "Телеграф".

Изявата на южноафриканеца беше в рамките на Седмицата на модата в Париж. По време на вечерта Ивана се отдаде на луди танци. Все пак да не забравяме, че преди да взриви световното в Катар с пищните си форми, тя натрупа слава от 2013-а насам като кючекчийка и танцьорка на пилот.