Греда след греда за иначе обещаващия португалски нападател на Челси Жоао Феликс, който Атлетико даде под наем на лондончани. Неговите колебливи и неубедителни изяви на терена запознати обясняват с бъркотията в личния му живот и по-конкретно с разюзданата му приятелка Маргарида Корсейро.

Пречат му рогата, които се предполага че му слага Маги с други млади спортяги. Публично достояние станаха няколко случая, в които красавицата е засичана с други – първо бе футболистът Педро Поро, а сега бе видяна с пилота от Формула 1 Ландо Норис.

Пилотът на „Макларън“ и Маги първо бяха заснети от фенове да се возят на кабриолет по улиците на Монако в седмицата, в която в княжеството има Гран при.

А после ги засякоха как си бъбрят усмихнати в местно кафене заедно с друг приятел на пилота, което вече предизвикаха сериозна тревога за състоянието на връзката между Жоао Феликс и общителната Маги.

Разходките с Ландо Норис идват малко след като англичанинът скъса с досегашната си приятелка – португалския модел Луизиня Оливера: „Луиза и аз решихме взаимно да прекратим връзката си, но оставаме добри приятели“, написа Норис в социалните си мрежи .

Преди него пък снимки как Корсейро се гушка със защитника на Спортинг Лисабон Педро Поро вдигнаха голям шум, съобщава „Телеграф“.

Накрая и двамата проговориха за случилото се, като подчертаха, че са само приятели, дори самият португалски футболист трябваше да се намеси чрез профила си в Twitter, за да опита да сложи край на всички слухове: „Имиджът на Маги се петни от глупости. Никой не е предал никого. Стига вече“, написа той.