Дани Алвеш вече е прекарал повече от четири месеца в затвора. Тази седмица бразилецът беше посетен от майка си и двамата си братя Луси и Доминго, които отново искаха да му засвидетелстват подкрепата си в най-трудния момент от живота му. 

При напускане на затвора Brians 2 жената потвърди версията си за невинността на сина си, обвинен в изнасилване: „Вярвам в невинността на сина ми. Имам вяра и той е добър човек“, каза Лусия.

От своя страна брат му Ней, който ежедневно споделя съобщения в социалните си мрежи, успокои последователите на бившия играч на Барселона, като гарантира, че „той е добре“ и също така се надява невинността му да бъде доказана.

Междувременно неговият адвокат Кристобал Мартел продължава да работи, за да го изкара на свобода поне до делото, което изглежда все по-сложно, пише "Труд". Преди всичко след последните снимки, които излязоха наяве от охранителните камери на дискотека Сътън. На тях предполагаемата жертва може да се види как показва наранявания на коленете на братовчед си веднага след излизане от тоалетната.