Извънбрачна връзка в продължение на пет години имал Каземиро. Сензационната новина беше разпространена в родната му Бразилия и бързо стигна до Англия, където той играе в Манчестър Юнайтед от миналото лято. Изданието Leo Dias дори публикува снимка от чат между халфа и любовницата му.

Става въпрос за модела Синтия Рамос, с която 31-годишният Каземиро скъсал в края на 2022-а. Всичко приключило заради прекомерната ревност на национала. Бразилецът много обичал да държи сметка, независимо че самият той имал жена у дома.

Изгората му Синтия е бивша продавачка в магазин на известна марка шоколад, но напуснала през 2017-а по настояване на национала. Година по-късно се преместила да живее в Барселона, тъй като оттам било по-лесно да посещава любимия по време на престоя му в Реал и в Порто, съобщава „Телеграф“.

Съпругата на Каземиро обаче не вярва на нищо от написаното. Ана Мария е с  халфа от 13 години – още от времето, когато той играеше за Сао Пауло. Семейството се радва на две деца – дъщеря Сара, която вече е на 7, и син Кайо, на година и половина. Животът им изглеждаше перфектен, но скандалната новина внесе напрежение.

„Наистина ли? Първо проверете източниците си. Аз самата погледнах, проверих и знам, че това не е той“, написа в Инстаграм Ана след снимките на разменените съобщения.