Първото в историята европейско първенство по секс определено не премина по план. А началото изглеждаше толкова обещаващо - Швеция обяви интимните ласки за спорт, създаде федерация и организира шампионат на Стария континент.

Стартът на турнира беше насрочен за 8 юни в Гьотеборг, като заявки подадоха участници от над 20 страни. Двойките трябваше да се състезават между 45 минути и един час. Публиката и специално жури щяха да оценяват компоненти като любовна игра, съблазняване или масаж.

В крайна сметка обаче европейското въобще не започна. Испанската представителка Селва Лапиедра разкри, че тя и съперничките й са изразили сериозни съмнения за безопасността и това е принудило организаторите да отменят надпреварата.

"Още в първия ден онлайн излъчването се забави. След това отново имаше технически проблеми. Непрекъснато атакуваха сайта, камерите бяха хакнати. Съдиите отсъстваха. Накратко - организацията беше нулева", сподели цитираната от bTV актриса и модел на OnlyFans.

"Ситуацията излезе извън контрол. Беше пълен хаос, като във филм на ужасите", допълни Лапиедра. На този етап не е ясно дали ще бъде направен повторен опит първенството все пак да започне.

Снимка: БГНЕС