Лионел Меси изненада света с ново любопитно празнуване на головете си, което от страни изглежда необяснимо. След като вкара втория си гол при победата на Интер Маями над Атланта Юнайтед от Купата на лигата и празнува все едно души някого, няколко дни по-късно Антонела Рокузо разкри значението на символа, който той направи на терена.

Съпругата на капитана на аржентинския национален отбор повтори една от снимките на звездата след страхотната победа с 4:0 над отбора на Тиаго Алмада.

Рокузо придружи снимката на седемкратния носител на Златната топка със стикер в историята си, публикувана в личния й акаунт в Instagram, който изглежда разгадава мистерията. На него пише "Денят на Тор", имайки предвид митичния чук на супергероя, така че всичко изглежда показва, че честването на звездата от Росарио подражава на действието на бога на гръмотевиците да вземе чука си, както е отразено в комиксите и филмите.

Легендата за Мьолнир, чука на Тор, е много богата, тъй като от първото му появяване само шест героя са успели да го вдигнат, така че е установено, че много малко са достойните да притежават неговата сила. Празнуването на головете на Меси в САЩ е символ на божественото у него, пише "Труд".