Пилотите от Формула 1 получиха интересно предложение в навечерието на Гран При на Лас Вегас. Бляскавият уикенд се очаква с огромен интерес, а 2 секс-труженички направиха интересна оферта към състезателите. 

Въпреки че Лас Вегас е известен като „Град на Греха” заради многобройните казина, щатът Невада е единственият в САЩ, където проституцията е легална и естествено многобройните посетители се възползва от това. 

Адисън Грей и Алис Литъл, които продават любов в местен публичен дом обявиха, че пилотите могат да се възползват от услугите им гратис. „В Лас Вегас има треска свързана с Формула 1 и ние също се готвим за голямото събитие. Всеки пилот, който иска да празнува с мен и Адисън, ще получи абсолютно безплатен секс” заяви Литъл. 

Проблемът е, че състезателите ще трябва да пътуват 60 мили на запад (около 90 км), за да се възползват от офертата. Шефовете на отборите едва ли биха погледнали с добро око на подобно нещо, след като Тото Волф вече предупреди Хамилтън и Ръсел, че залагания от тяхна страна са обсолютно забранени.