Жребият за груповата фаза на Евро 2024 в Германия бе съпътстван от комична ситуация. При тегленето на отборите в зала „Елбфилхармони“в Хамбург се чуха звуци, наподобяващи такива, издавани по време на секс от порно филм.

Всички присъстващи, включително гостите, които теглиха топките от урните, бяха хванати неподготвени. Те все пак успяха да запазят професионализъм и се абстрахираха максимално от конфузната ситуация. Част от теглещите само се усмихнаха.

Източникът на звука е ютюбър на име Даниел Джарвис, който дори публикува видео, в което гледа жребия за Европейското. Той набира телефонен номер на своя смартфон и секунди по-късно започват да се чуват пъшкания в залата в Хамбург. Чувайки стенанията, Джарвис започва да се смее и заявява: „Хайде, направихме го!“.

Самият той призна, че е предизвикал порно звуците с публикация в профила си в Инстаграм, където написа: „Това бяхме ние. Сложихме телефона в залата, обадихме се и тръгнаха звуците. Цели шест пъти по време не жребия за Евро 2024“.

Интересното е, че Джарвис е рецидивист, тъй като по време на мача между Ливърпул и Уулвърхемптън, той пусна подобни звуци в прякото излъчване на двубоя по BBC.