Едва скъсал с бившата си, Рубен Диаш вече е в търсене на нова мацка. Защитникът на Манчестър Сити се цели високо и се усуква около актрисата Даниела Мелхиор. Португалецът имал всички шансове да успее, тъй като красавицата била поласкана от вниманието му и го смятала за добра партия. Пред близките си твърдяла, че той може да си набележи всяка една жена, но се спрял именно на нея. Затова и откликнала на съобщенията му и двамата започнали флирт в мрежата.

Новата изгора на футболиста също като него е от Португалия и наскоро беше обявена за изгряващата звезда на развлекателната индустрия. Името на 27-годишната брюнетка нашумя през 2021-ва, когато проби в Холивуд с роля в „Отряд самоубийци 2“. След това Даниела се снима редом до Вин Дизел в „Бързи и яростни 10“, а също така в „Пазителите на галактиката 3“, пише "Телеграф".

Е два скъсал с бившата си, Рубен Диаш вече е в търсене на нова мацка. Защитникът на Манчестър Сити се цели високо и се усуква около актрисата Даниела Мелхиор. Португалецът имал всички шансове да успее, тъй като красавицата била поласкана от вниманието му и го смятала за добра партия. Пред близките си твърдяла, че той може да си набележи всяка една жена, но се спрял именно на нея. Затова и откликнала на съобщенията му и двамата започнали флирт в мрежата.

Новата изгора на футболиста също като него е от Португалия и наскоро беше обявена за изгряващата звезда на развлекателната индустрия. Името на 27-годишната брюнетка нашумя през 2021-ва, когато проби в Холивуд с роля в „Отряд самоубийци 2“. След това Даниела се снима редом до Вин Дизел в „Бързи и яростни 10“, а също така в „Пазителите на галактиката 3“.