"Имам да ви кажа нещо. Казах "да"!" - с тези думи Дилета Леота реши да обяви чрез Instagram, че ще се омъжи за дългогодишния си партньор, германския вратар Лорис Кариус. Стражът на Нюкасъл е партньор на италианската телевизионна звезда и водеща. Миналата година двамата посрещнаха на бял свят първото си дете - малката Ария, родена на 16 август.

Предложението за брак не е въпрос на тези часове, а датира още от времето, когато водещата и лице на DAZN очакваше Ария: "Изчаках няколко месеца, за да ви кажа, защото с Лорис искахме да изживеем колкото се може повече емоциите от раждането на Ария, но сега сме готови да се посветим на новата ни голяма цел заедно, като семейство", продължи 32-годишната красавица.

Предложение за брак, добре документирано със снимки - от пръстена, избран за тази голяма стъпка, до момента, в който Кариус е паднал на едно коляно за съдбовния въпрос. "Знаете ли фразата "Когато си щастлив, обърни внимание"? В момента, заключен в тези снимки, аз бях най-щастливата жена на света, с Лорис и с Аря, която идваше".