A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Тенис изкушението Ализе Лим отново остана без гадже. Любовната й история с френската баскетболна легенда Тони Паркър е приключила на 8 февруари.

Тогава 41-годишният Паркър обяви раздялата им в Инстаграм: „След три години съвместен живот с Ализе решихме да прекратим връзката си. Няма да се правят повече коментари относно този аспект от личния ми живот. Благодаря ви за разбирането".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Самата Лим (33) категорично отказа да говори за случилото се. За последно тя се появи публично с Тони през октомври на ревю на Стела Маккартни по време на Парижката седмица на модата, пише "Телеграф".

През лятото пък Ализе придружи Паркър в Спрингфийлд, Масачузетс, където той стана първият французин, приет в баскетболната Зала на славата. "Любов моя, благодаря ти за подкрепата, харесвам начина, по който се грижиш за децата ми и мен. Имаш чисто сърце, правиш ме по-добър човек“, обърна се бившият играч на Сан Антонио Спърс към Ализе и я просълзи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Синовете на Тони – Джош (10) и Лиам (7), са от 9-годишното му съжителство с журналистката Аксел Франсис, за която той бе женен от 2014 до 2020 г. Първият му брак беше със 7 г. по-възрастната от него актриса Ева Лонгория, но тя го напусна през 2010-а за серия от изневери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Лим, която в момента се изявява като тв коментатор, е близка приятелка на Григор Димитров. Двамата се сприятелиха, когато той се готвеше в академията на Патрик Муратоглу в Париж. Красавицата с баща виетнамец също като българския плейбой има доста връзки зад гърба си. Преди да тръгне с Паркър, тя имаше романс с плувеца Флоран Маноду, а някога ходеше и с колегата си Жереми Шарди.