Вратарят на Нюкасъл Лорис Кариус и най-горещата футболна репортерка в Италия Дилета Леота копнеят за втора рожба. Откакто роди дъщеря си Ария навръх 32-ия си рожден ден на 16 август, сицилианката води и свой подкаст за майчинството „Мама Дилетанте“.

Тя разказа, че когато в него й гостувала жената на Алваро Мората – Аличе Кампело, тя се допитала до нея как се правят момчета. „Каза ми, че има един начин – дупето ти да е нагоре по време на акта. При нея е подействало, защото има трима синове“, обясни Дилета в предаването на Алесандро Кателан, а той се пошегува: „Следователно може да се заключи, че това е и вашата предпочитана позиция“.

През юни предстои сватбата на Дилета с Кариус, който й предложи на почивка миналото лято. „Попитах я по прост и традиционен начин, изглеждаше подходящият момент за двама ни. Чувстваме се добре заедно и това бе естествено решение“, разказа германецът, а относно бащинството добави: „Нещо специално, което те променя напълно като човек, защото знаеш, че от този момент имаш отговорности и винаги искаш да си до дъщеря си. Прекрасно е да я гледам как расте“.

„Сега се радвам на Ария и съм щастлив, но би било хубаво да имам още едно дете“, призна 30-годишният Лорис.

Договорът му на Острова изтича след 3 месеца и той гледа към трансфер в Италия. „Не е лесно да живеем разделени, и двамата сме заети с работа, в почивните дни се опитваме да се виждаме, но невинаги успяваме. В Англия графикът е много натоварен. Понякога се срещаме веднъж седмично, понякога по-рядко“, коментира стражът, чиято основна цел е да се върне на нивото си отпреди 2 г. и да играе всяка седмица.

На въпроса дали с Леота говорят за футбол, той отвърна: „Не, защото не прекарваме достатъчно време заедно. Понякога гледаме мачове вечер, но предпочитам да си почивам. Дилета не може да ми помогне да играя по-добър футбол, но е хубаво да имаш някого у дома, който винаги е до теб, това е голяма помощ. Тя прави всичко за мен: чувството е фантастично".

Самата Дилета, която е базирана в Милано, заяви, че намира за перфектни за годеника си отборите Монца и Комо. „Той ме разпитва за италианския футбол, защото не е играл тук, но гледа само мачове от Висшата лига“, сподели през смях блондинката, цитирана от "Телеграф".