„Бъди промяната, която искаш да виждаш в света“. 

Тези думи на Махатма Ганди напълно олицетворяват образа на Владислав Радославов. Журналистът от Bulgaria ON AIR всеки ден ни доказва, че доброто съществува и е само на една ръка разстояние. Влади е познат на спортната публика като водещ на „Спортът ON AIR“, но името му нашумява още повече в социалната мрежа TikTok, когато той започва своята поредица „Точно с Влади“.

Първоначално всичко започва като серия от забавни клипчета, в които случайни минувачи са предизвикани да покажат спортните си умения. Който успее да се справи с предизвикателството, печели определена сума от Влади. Постепенно харизматичният водещ включва и личните истории на хората, като се среща с обещаващи музиканти, доказали се таланти и дори шампиони в различни области. В същото време Влади попада и на хора, нуждаещи се от помощ, които не може да подмине с лека ръка.

И така „Точно с Влади“ се превръща от спортна поредица в благотворителна инициатива. Набирайки все повече популярност в социалните мрежи, водещият успява да привлече към каузата си много хора, които да даряват символични суми, отиващи в подкрепа на уязвими и нуждаещи се хора. За да докаже, че всичко е истинско и доброто наистина съществува, Влади заснема всяко свое дарение, показвайки и искрената реакция на хората.

Видеата му стават още по-голям хит в TikTok, с което се доказва, че социалните мрежи всъщност могат да бъдат използвани и за разпространение на положителни съобщения. Източник на вдъхновение за младите. Онлайн училище по съпричастност и емпатия. Начин да се замислим, че хората, които подминаваме ежедневно, всъщност имат нужда от нашата подкрепа. А Влади пък се превърна в прекрасния учител – млад, харизматичен и състрадателен. Човек, който успява да съчетае любовта към спорта с тази към хората. Инфлуенсър, подканящ потребителите не към закупуване на нови козметични продукти или хапчета за отслабване, а към доброто. Към правенето на малки жестове, които за отсрещния човек означават много.

Как Владислав Радославов се вдъхновява да помага на хората в нужда? Къде спортът среща благотворителността? И как хората могат да бъдат по-добри и да повярват, че доброто наистина съществува? Отговорите ги дава самият Влади в интервю за Tialoto.bg, което можете да прочетете ТУК.