Футболни шефове разгневиха най-известната футболна фенка Ивана Кнол, след като усетиха опитите й да заснеме видео за Евро 2024. Пищната брюнетка имала нужда от стадион за 30 минути. Затова и отправила молба първо до два от водещите клубове в родната си Хърватия – Осиек и Хайдук. И от двата обаче я отрязали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Представители на Ивана изпратили официално запитване, обясни самата тя в дълъг пост в Инстаграм. „В записаното бе описано, че достъп няма да имат много хора. Теренът няма да бъде увреден. Не мога да проумея как така на стадион в Германия може, а в Хърватия – не. Обикновените хора ме подкрепят, но има някои, които се опитват да попречат на успеха ми. Но нищо не може да ме спре. Това, което не ме убива, ме прави по-силна“, написа 31-годишната госпожица Кнол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Тя обясни и мотивите, които изтъкнали от Хайдук при отказа да я пуснат на „Полюд“. „Обясниха, че проектът ми няма нищо общо с техния клуб и със Сплит“, продължи изповедта си гневната Ивана, цитирана от "Телеграф".

Още преди повече от месец хърватката обяви, че се стяга за европейското първенство, което ще се проведе от 14 юни до 14 юли в Германия. Тя нашумя след гастролите си по стадионите в Русия и Катар на световните първенства през 2018-а и 2022-а и събра армия от 3 милиона фенове в Инстаграм. Това лято тя отново ще подкрепя своите хора, които са тежката група В. В нея са още Италия, Испания и Испания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

От няколко месеца пищната дама е в Маями, където работи по различни проекти. Наскоро си купи и апартамент там, а критиците побързаха да я нападнат, че е заработила пари с „дупе и цици“. „Хора, ако това беше истина, нямаше да имам апартамент, а вила“, отговори нахаканата Ивана.