Играта на Gol.bg за Евро 2012 завърши. В нея взеха участие над 1 800 футболни фена.

Участниците с най-много точки след груповата фаза на първенството бяха "maddan84" и "SpainMasta", като всеки един от тях получи по два билета за тридневния музикален фестивал Spirit of Burgas 2012.

На случаен принцип пък бяха избрани участници, които получиха по една футболна топка "adidas F50", осигурени от Интерсервиз Узунови, официален вносител на Sharp за България. Това са "gogi4a","togappp" и "laik".

Участникът, който събра най-много точки в генералното класиране и спечели голямата награда - 32" LED телевизор TOSHIBA осигурен от Техномаркет, е Даниел Иванов (maddan84) от София.

Следващите трима в класирането са: SpainMasta, fen_pool и FCB.MU.Lvk. Те спечелиха по една оригинална футболна топка "Танго 12", осигурена от Интерсервиз Узунови, официален вносител на Sharp за България.

Ето и част от победителите, които ни изпратиха снимки с наградите си:
"laik"


"togappp"


"SpainMasta"

Ето какво сподели Даниел Иванов за спечелената награда:

- Дани, честито! Вярваше ли, че ще спечелиш голямата награда на Gol.bg?
- Не! Не съм си и представял дори.

- От колко време си читател на Gol.bg и с какво те привлече нашият сайт?
- Редовно посещавам Gol.bg. Чрез този сайт се информирам много бързо и лесно за всичко интересно в света на спорта. Визията на сайта е много добра!

- Определено си майстор на футболните залози, на какви други спортове обичаш да залагаш и на какво се крие твоята успеваемост?
- Обичам футбола! Европейското първенство беше една голяма емоция. Залаганията на спортни мероприятия не ми е страст. Успеваемостта ми се дължи най-вече на късмет и любов към играта.

- На кой роден и европейски футболен отбор си почитател?
- Барселона е №1! За футбол в България по-добре да не говорим.

- До кога мислиш, че ще продължи доминацията на Испания и на какво се дължат успехите на "Ла Роха"?
- Испания е изградена основно от играчи на Барса и Реал Мадрид, които диктуват правилата и модата във футбола. Именно на това се дължат успехите на "Ла Роха". Испанският национален отбор е една много добре работеща машина. Испанците играят много бърз, атрактивен и резултатен футбол, наслада за феновете.

- Как според теб ще се представят родните олимпийци в Лондон и колко медали ще успеят да спечелят, кой и в кои спортове?
- Не зная, но искрено се надявам българските спортисти да ни радват и на тази Олимпиада.

- Какво е мнението ти за волейболните и футболните ни национали?
- Добри или лоши, това са нашите състезатели, трябва да ги подкрепяме. Важното е да играят с много страст и любов, да се раздават на 100%, да знаят, че защитават цветовете на българското знаме.

- Пожеланието ти към Gol.bg и към останалите читатели на сайта?
- Пожелавам на Gol.bg да продължава да ни радва още много дълго време. На екипа на Gol.bg и на всички читатели желая много здраве. Всичко друго се постига с търпение, упоритост и любов.

- Пожелай си един български футболен успех, който да гледаш на новия си телевизор.
- България - Бразилия 4:0, финал на световното първенство по футбол. Дай Боже!