Капитанът на Черно море Михаил Венков заяви, че "моряците" не са Реал Мадрид и не могат да си позволят да подценяват съперниците си.

В петък от 20:00 часа носителят на Купата и Суперкупата на България гостува на Литекс в един от най-интересните мачове от 9-ия кръг на "А" група.

"Познавам много добре обстановката в Ловеч. Няма и съмнение, че ще е много тежко. Те са на първо място, имат амбиции, и са много силни домакини. Но ние имаме своите аргументи, и се надявам на положителен резултат".

"Ние не сме Реал Мадрид, да излезем на 50% и да вземем мача. Когато не се раздаваме на 100%, имаме ядове, това е видно. Първенството е толкова равностойно, че всеки може да победи, и всеки може да загуби. Всичко зависи от нас", каза Венков.

Той коментира и звездата на ловчанлии Данило Асприля. "Безспорно е един от най-класните футболисти в българското първенство. Но за мен е важно отборът ни да стои добре, всички да се раздадем. Ако стоим добре, и изпълним тактическите указания на треньора, мисля, че ще си тръгнем с позитивен резултат. Асприля ще го оправим", каза Венков.