Черно море постигна втора победа в контролите си по време на зимната подготовка на тима. В мач, игран на изкуствения терен на НСБ "Спорт палас", Черно море надделя над Добруджа с 1:0.

Първото сериозно положение в мача беше в 12-та минута, когато Николай Минков от Добруджа беше изведен зад защитата на Черно море, преодоля вратаря Георги Китанов, но се забави при удара и топката беше избита преди да попадне в мрежата на домакините.

В 17-та минута Матиас Курьор стреля опасно с глава, но топката се отби в напречната греда. В 32-та минута отново Курьор пропусна от чиста позиция да открие резултата. В 40-та минута Андреас Васев стреля от десетина метра, но топката излезе в аут.

В 48-та минута Мамуту Кулибали засече топката с глава, но тя се отби в напречната греда. Шест минути по-късно Педро Еуженио вкара красив гол за Черно море с удар от около 25 метра.

В 81-та минута Черно море остана с 10 души на терена, след като Симеон Райков получи червен картон.

Никола Спасов използва 21 футболисти в мача.

Следващата проверка на Черно море е в събота като гост на Поморие, след което предстои участие в турнира Балчик Къп със съперници Дунав Русе, Балкан Ботевград и Интер Плачидол.

Съставът на Черно море: Китанов, Георгиев, Траянов, Николов, Венков, Илиев, Паланков, Йосков, Васев, Романов, Матиас (Чанович, Педро Еуженио, Мартин Костадинов, Симеон Райков, Стенио, Кулибали, Стефан Станчев, Илиян Неделев, Бекир Расим, Живко Петков)