Георги Иванов-Гонзо ще бъде официално представен като треньор на Черно море до края на тази седмица. Преди това той трябва да уточни документално всичко около напускането си на Левски, а след като се появи на "Тича", веднага ще подпише.

Варненци все още не са обявили назначението на клубния си сайт, тъй като имат практика да поместват новини само когато са факт. Въпреки това приближените до Черно море знаят, че Гонзо вече реди селекция.

Предвид връзките му с елитни мениджъри за него няма проблем да доведе още поне 6 попълнения, които да се присъединят към досегашните петима нови.

Със сигурност Иванов ще бъде добре приет на "Тича", тъй като по-голяма част от феновете са доволни от неговата работа в тима през периода януари 2013 - май 2014 година. Освен това по традиция привържениците на Черно море винаги дават 100 дни на всеки нов треньор, за да се докаже.

Както е известно, според новия формат в Първа професионална лига през сезон 2016/2017 дори първият от втората осмица ще има шанс за класиране в Лига Европа до самия край на първенството.