Черно море (Варна) победи с 1:0 руския Тосно във втората си контрола за днес, като единственото попадение дойде в 34-ата минута. Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на руския тим и реализира за 1:0.

Това беше и единственото по-добро положение за моряците преди почивката, като руския тим на три пъти можеше да се разпише. В 3-тата минута Мелкадзе засече опасно центриране в наказателното поле, но топката профуча покрай гредата. В 20-ата минута Морозов се оказа на стрелкова позиция, но Макенджиев излезе и изби в корнер. Малко преди края на първата част отново добра намеса на Благой Макенджиев попречи на Нуньо Роча от десетина метра да отбележи.

Началото на второто полувреме беше в същия стил, след като Морозов стреля с глава, но стражът на варненци изби в корнер. При последвалото центриране футболист на руския тим стреля с глава, но отново Макенджиев бе на мястото си и улови.

В 63-тата минута Ертан Томбак получи втори жълт картон и напусна игра. На неговото място се появи Илиас Хасани. В 66-ата минута Кононго проби отдясно и центрира по земя в наказателното поле, където Мартин Минчев от движение стреля, но вратарят на Тесно спаси. Пет минути по-късно отново Минчев напредна отдясно и стреля по диагонала, но отново вратарят на руския тим спаси.

В 73-тата минута Фенуш открадна топката в половината на Тосно, напредна и подаде към Мариян Огнянов, който стреля от наказателното поле, но стражът спаси. Топката се озова в краката на Георги Илиев, който стреля, но в тялото на вратаря.

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Ертан Томбак, Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев, Александър Цветков, Мариян Огнянов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Мартин Минчев