Десният защитник на Черно море (Варна) Цветомир Панов ще пропусне мачовете на отбора до края на сезона заради травма. Панов беше заменен принудително след малко повече от половин час игра при снощната загуба с 0:2 от Берое в Стара Загора за първенство. 

Медицинските изследвания показаха увреждане на връзки на глезена и той няма да бъде на разположение на старши треньора Илиан Илиев за последните шест мача от първата шестица на настоящата кампания. Други футболисти на Черно море също са с контузии от гостуването под Аязмото. 

С проблем в рамото е рожденикът Мартин Минчев, който днес навършва 18 години. Младият талант ще направи снимка на травмираното място, след което ще има повече яснота относно състоянието му. С болки е и Аристот Ндонгала.

Варненци направиха възстановителна тренировка. Първото занимание за седмицата се проведе на стадион "Тича" и за футболистите, които не взеха участие в мача с Берое, то бе редовно.

В петък Черно море приема тима на Лудогорец. За срещата с разградчани се завръщат Радослав Василев, който изтърпя наказание от две срещи, Мехди Фенуш и Юго Кононго, които не взеха участие в мача с Берое заради травми. "Моряците" приемат шампионите от 18.15 часа на стадион "Тича".