По повод обидните реплики, които една малка част от феновете на Черно море отправиха към Илиан Илиев след загубата от ЦСКА, от Националния фен клуб на „моряците” излязоха със становище до медиите.

Ето позицията на фен клуба, представена от неговия председател Иван Михайлов:

„Пет-шест души си позволиха обидни реплики към Илиан след нелепата загуба от ЦСКА, което намираме за недопустимо и неуважително. Тези пет-шест души обаче не олицетворяват публиката на Черно море и тези, които истински милеят за този клуб.

От Националния фен клуб на Черно море за пореден път да декларираме пълната си подкрепа към Илиан Илиев. Заставаме твърдо за него и в този момент, както винаги сме го правили. Илиан си върши прекрасно работата и въпреки че се наложи да гради нов отбор през лятото, той играе стойностен футбол, в топ 6 е и с реални шансове да завърши там за втори пореден сезон под ръководството на Илиан.

Имаме само 21 точки, защото ние сме най-ощетения тим в елита и ако не бяха съдийските грешки спрямо нас, сега трябваше да сме поне четвърти. Искаме ясно да заявим, че преди Илиан Илиев сме нямали по-добър треньор и ако той реши да си тръгне, пак няма да дойде по-добър.”