Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за "Тема Спорт" след учебната игра с Черноморец (Балчик). В неделя варненци гостуват на Берое. А наставникът на заралии Димитър Димитров-Херо наскоро заяви, че се притеснява от съдийското назначение за този мач.

"Никой не е спрял Димитров, като е казал "А", да каже и "Б", но е некоректно да се намесва името на Черно море. Всеки може да хвърли нещо в пространството. Може и да съм съгласен за някои неща с него, но не трябваше да замесва нашия отбор в цялата дискусия", каза Илиев.

"Специално за нас е абсурдно да се говори за съдиите, при положение, че ние подадохме жалба срещу същия този рефер (б.р. - Ивайло Стоянов) преди три кръга след мача с Левски. Мога да му отговоря по много начини на Херо, но не искам да влизам в полемика".

"Просто не е коректно точно преди мача с нас да се вкарва напрежение от съдийско естество. И ние можем да се чувстваме ощетени в някои срещи. При нашата игра, ако си слагахме съдии, отдавна щяхме да сме в шестицата. Започват да се дискутират странични неща и се бяга от футболната тема", добави Илиев.