Треньорът на Черно море Илиан Илиев не беше много доволен след равенството 1:1 с Царско село в мач от 14-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна. Той заяви, че "моряците" са очаквали победа и изрази недоволството си, че програмата за първенството след паузата за националните отбори още не е изготвена от БФС.

"Изненадахме, че Царско село играха толкова дефанзивно. Играем и по обедно време, няма настроение от публиката, топката върви по-бавно и беше много трудно да създадем ситуации. С един удар в нашата врата можеше да загубим, което щеше да е несправедливо. Не мога да кажа, че сме играли припряно, топката се контролираше трудно. По-малкото зло е, накрая изравнихме. Очаквахме да победим, а щяхме да загубим. Нещастно стечение на обстоятелствата".

"Не сме показали умора. Имаме мач с Ботев като гости, ще е труден. Не можем да си направим програма. Сега пускаме играчите с незнание кога ще играем. Не знам толкова ли е трудно. Във футболния съюз не работят през уикенда, но в петък трябваше да ни дадат мачовете, които ще изиграем през следващия кръг. Не виждаме промяната, която трябваше да настъпи след Конгреса. Всичко си е постарому", заяви Илиев.