Юношата на Черно море Антонио Фоти подписа професионален договор с Айнтрахт Франкфурт и ще носи екипа на 8-ия във временното класиране на Бундеслигата. Роденият през 2003 година талант на "моряците" преминава в школата на Омония Никозия през лятото на 2017 година, като само година по-късно дебютира за представителния отбор на кипърци. 


 
През януари 2020 година става част от школата на Айнтрахт Франкфурт. Оттогава кипърският младежки национал, с български корени, има 14 мача за U19 и четири мача за U17. През настоящия сезон на A-Junior-Bundesliga Süd/Südwest, 18-годишният футболист е изиграл десет мача, в които отбеляза пет гола и четири асистенции. През лятната подготовката Фоти започна тренировки с представителния тим на Айнтрахт и бързо успя да привлече вниманието на треньорското ръководството и му бе предложен договор.
 
Антонио Фоти е роден през 2003 година в България, с баща кипърец. Започва да тренира в академията на “моряците” през през 2012 година под ръководството на Иван Николов. Халфът стига до националния отбор на България в неговата възраст. През лятото на 2017 година преминава в школата на Омония, след като родителите му отиват да живеят в Кипър.