Черно море ще е без трима от титулярите си и за домакинството срещу Лудогорец. Двубоят с разградчани е на 29 август (понеделник) от 18:00 часа. Аут и за сблъсъка с орлите ще са Даниел Димов, Цветомир Панов и Мазир Сула.

„Те няма да са на линия не само за идния понеделник, но и вероятно и за по-следващия. Контузиите им са сложни. Единствено Живко Атанасов има шанс да го вдигнен, но ще видим утре (б.р. – днес) на първата тренировка за седмицата“, каза наставникът на варненци Илиан Илиев пред „Тема Спорт“. Атанасов получи травма преди визитата на Ботев Пловдив, спечелена драматично с 4:3 след два късни гола. Вместо бившият бранител на Левски Илиан не се посвени да хвърли младия Росен Стефанов.

„В големите мачове трябва да показват умеят ли да плуват. Срещу по-слабите отбори и в контролите е друго. В големите двубои се расте и калява. Добре се справи Росен“, сподели специалистът.

Относно двубоя с канарчетата, в който Черно море изоставаше с 3:2 до 88-ата минута и накрая спечели с 4:3, треньорът заяви: „Видя се, че в отсъствието на трима основни футболисти, изпитваме трудности. Нямаме дълбочина в защита. Наясно съм, че срещу един по-сработен и по-зрял отбор, с тези неточности, които допуснахме, нямаше да имаме шанс да стигнем до успеха“, заяви Илиев.

„Ние гледаме всички съперници, не само Лудогорец“, каза още специалистът преди днешното гостуване на разградчани на Пирин Благоевград.

Той бе категоричен, че селекцията в Черно море е приключила, но до края на месеца ще е на тръни за евентуална продажба на някой от титулярите. При успеха в Коматево първия си гол за варненци реализира алжирският нападатгел Закария Беншаа.

Снимка: Lap.bg