Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20 футболисти за гостуването на ЦСКА в четвъртфиналния мач от турнира за Купата на България. В нея за първи път попадна бразилецът Мишаел Алвес, който вече е с права в БФС и може да играе срещу „армейците“.

В групата след наказание се завръща Васил Панайотов, който пропусна мача със Септември заради червения картон в Разград срещу Лудогорец, съобщиха от варненския клуб.

Заради контузии двубоя пропускат Николай Златев, Ангел Ангелов и Едгар Пашеко. Аут е и Матеус Машадо, чиито документи все още не са готови.

В групата на Черно море за срещата са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

Отборът на Черно море тръгва за София утре сутринта, а в столицата "моряците" ще проведат последната си тренировка преди срещата.

Четвъртфиналната среща между ЦСКА и Черно море е във вторник (4 април) от 20:00 часа на стадион „Българска армия“. Победителят от двубоя ще се класира за полуфиналите на турнира.