Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след успеха на своя тим с 3:1 над Крумовград като гост в първия мач от третия кръг на Първа лига. Той обаче определи срещата като "изключително труден мач".

"Изключително труден мач и важен успех срещу един отбор, който днес показа, че неслучайно е победил Лудогорец и до последно се държа в мача срещу ЦСКА. Отборът на Крумовград е много агресивен и ако ние не отговорим на агресивността и губим единоборства, ще се получи това, което се получи първото полувреме", започна Илиев.

"Крумовград има добри футболисти и ни създадоха доста проблеми. Аз знаех, че един отбор не може да е толкова агресивен през целия мач и след 65-70 минута ние владеехме инициативата и създавахме ситуации. Поздравявам Крумовград за агресивността и моите футболисти, че успяхме да промени развоя на мача и да наложим волята си през второто полувреме", каза още наставникът на "моряците".

"Създадохме доста ситуации, търсихме празните пространства, което се опитваме да го тренираме. Мисля, че ни трябва малко повече спокойствие в последните 30 метра, където трябва да показваме повече самочувствие, защото имахме ситуации, които трябваше да завършим по-добре", завърши Илиан Илиев. 

Снимка: Lap.bg