Треньорът на Илиан Илиев коментира информациите, които го свързват с поста национален селекционер. Той говори след победата с 2:1 над Пирин в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Според информациите, спецът ще съвместява двете длъжности едновременно. 

“Ако има нещо ще се разбере в следващите дни. Важното е, че в момента съм треньор на Черно море, ако ръководството иска, до края на първенството”, каза Илиев, а относно победата над Пирин заяви:

“Ключовото е, че си вкарал тези ситуации, които си създал. Мисля, че Пирин с поведението не заслужаваха да загубят. Прибраха се последните минути, но последните няколко мача показват, че са доста израснали и показаха страхотен преход от защита в атака. Първото полувреме имахме повече ситуации. Отсъстваха ни важни играчи. Ключовото е, че вкарахме головете. В някои ситуации имахме късмет”

“Не мисля, че е от подценяване. Ние бяхме по-тромави, по-тежки. Пирин показа и срещу ЦСКА, че е отбор не за подценяване. В предни първенства точно такива мачове ни спъваха. Играчите се стараха. Цялата ситуация предразполага”.

Снимка: Lap.bg