Лидерът на Черно море Васил Панайотов заяви след победата с 3:0 над Славия, че варненци заслужено ще зимуват на върха. С успеха "Моряците" си гарантираха първото място след края на есенния полусезон, без значение от утрешния изход на сблъсъка ЦСКА - Лудогорец. 

"Постигнахме това с много работа, себераздаване и труд. Мисля, че заслужено сме там, където сме. Показахме през целия сезон едно постоянство. Щастлив съм, че работихме здраво и това ни дава криле през новата година да покажем още по-добро лице", заяви Панайотов.

"През седмицата се чуваше как това ще е историческо, ако зимуваме на първо място. Това може би ни повлия в началото на мача. Това е нашата награда. Черно море заслужава това класиране", каза още полузащитникът.

"През пролетта пак ще играем мач за мач. В съблекалнята се шегуваме, че няма от какво да се притесняваме. Мечтите са безплатни. Ако сме по-добрият отбор, ще спечелим трите точки. Надявам се всички да си починем и с усмивки да изкараме тези хубави празници за добре свършената работа", каза още Панайотов.

Снимка: Lap.bg