Черно море и лидерът в македонската втора лига – Беса Добри дол завършиха 0:0 в контролна среща на терените на “Голд Сити”, Алания. Това бе втора проверка за “моряците” в днешния ден, след като преди обед завършиха 1:1 с руския Спартак Кострома и общо четвърта по време на лагера в Турция.

„Моряците“ водеха играта през целия двубой, но така и не успяха да реализират гол. Иван Дюлгеров пък спаси дузпа, а в 84-рата минута чист гол на Исмаил Иса бе отменен заради несъществуваща игра с ръка.

В 8-ата минута Мишаел Алвес оправи удар от далечна дистанция, който обаче не затрудни вратаря на Беса. В 19-ата минута Иван Дюлгеров спаси дузпа, отсъдена за игра с ръка на Живко Атанасов. В 35-ата минута Мазир Сула опита удар от разстояние, но не намери целта. В 39-ата минута играч на Беса получи топката пред пенала, напредна и се опита да намери далечния ъгъл на Иван Дюлгеров, но кълбото премина покрай страничната греда.

В 38-вата минута Мартин Милушев центрира отдясно, топката достигна до Росен Стефанов, който с крак я отклони към вратата, но тя се отби в страничната греда. Кълбото се върна към Васил Панайотов, който стреля от малък ъгъл, но вратарят спаси. В 40-ата минута Берк Бейхан навхлу отляво в пенала и стреля, но отново стражът на Беса се намеси подобаващо.

В 41-ата минута Берк Бейхан се контузи и бе заменен от Исмаил Иса.

В 50-ата минута Мишаел Алвес отправи опасен удар, но топката не намери очертанията на вратата. В 68-та минута Исмаил Иса на два пъти се озовава на добра позиция, но вместо да стреля, потърси подавания, но те бяха избито от бранителите на Беса.

В 80-ата минута след центриране от корнер, топката стигна малко случайно до Исмаил Иса, който от близо не можа да нанесе добър удар и те срещна тялото на вратаря на северномакедонците. В 84-ата минута чист гол за Черно море не бе зачетен. Мишаел Алвес намери с далечен пас Исмаил иса, който си поведе топката с гърди, напредна и прехвърли вратаря, но страничния рефер вдигна флага си за игра с ръка.