Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев даде своя коментар в ефира на БНТ относно думите на Бруно Рибейро, който пред португалско издание разкри, че фенове на разградчани са искали да го нападнат в дома му.

Провалилият се в Разград треньор дори заяви, че запалянковците са научили къде живее от човек от клуба.

"В малък град като Разград се научава къде живее за един ден старши треньорът", каза Петричев. Изпълнителният директор на шампионите обясни и присъствието на Едуард Ераносян в спортно-техническия щаб.

"Тъй като се появиха спекулации, още в петък г-н Ераносян подписа своя договор като треньор, а не като старши треньор, и има пълните права да бъде на скамейката".

"Нека първо да приключим взаимоотношенията с г-н Рибейро, искаме да ги приключим по цивилизован начин. Той все още е старши треньорът на "Лудогорец" и има своите права".

"Нашето отношение също трябва да бъде нормално и цивилизовано. След което, разбира се, че имаме готови варианти и ще ви информираме."

"В Лудогорец се намират изключително силни футболисти. Имена от грандове като Сао Пауло, Сантос и Стяуа са големи. Кешеру е изключително класен футболист".

"Не виждам за какво Рибейро не е доволен от селекцията. Той каза, че ще има играчи от Челси, но не видяхме такива да дойдат.“