Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев за първи път от началото на сезона се появи в Разград, за да види лично как вървят нещата в клуба, пише "7 дни спорт".

Вчера следобед босът на шампионите пристигна в града и остана до тренировката на първия отбор. Благодетелят на "орлите" се срещна с шефовете, цялата администрация и футболистите. 

Собственикът на "зелените" е имал и дълъг разговор с Едуард Ераносян, който обаче е бил на четири очи. Лично новият старши треньор е държал да няма никой друг в стаята в този момент.

Освен с легендата на Локомотив (Пловдив) бизнесменът е провел индивидуални разговори и с част от футболистите, като е имал време да се запознае и с това как върви разширението на тренировъчната база. Както е известно, шампионите правят още няколко терена, с отделна административна сграда, съблекални и възстановителен център, които ще са за ползване само от школата в Разград.

Визитата на Кирил Домусчиев в Разград не е била никак случайна, след като цяло лято той почти не се беше срещал със своите подопечни. По традиция босът на лудогорци прекарва повече от месец на френската Ривиера, като разпуска в курорта Сен Тропе и от там движи клубните дела и различните си бизнес начинания.

Той беше за кратко в Австрия по време на подготвителния лагер и изгледа две от контролите в алпийската страна. След това обаче Домусчиев почти не се беше виждал с треньорите и играчите, като присъства единствено на първия мач с Милсами, загубен срамно с 0:1 у дома.

С появата си вчера собственикът на клуба е държал да стресне всички служители, футболисти и треньорите. Бизнесменът е заявил, че не е доволен от показаното от отбора до този момент. Освен това известният с перфекционизма и педантичността си Домусчиев е държал да няма никакви издънки във функционирането на всички нива в клуба, не само тези, които се занимават с футболната част.