Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян обяви, че отсъствието на Владо Стоянов от титулярния състав е треньорско решение и апелира към медиите да не правят интриги.

Снощи "Орлите" постигнаха категорична победа с 3:0 при гостуването си на Пирин Благоевград и се видяха доста добри неща в играта на отбора, които не се забелязваха при Бруно Рибейро.

"Благодаря, спечелихме защото показахме по-добър, по-бърз, по-динамичен футбол и с имаше повече желание да спечели. Но нека не забравяме, без да обиждаме Пирин - класата на Лудогорец е доста по-голяма и това се видя.

"Важното е да можем да създаваме положения, във футбола има шанс. Радостното е, че отбелязахме три гола. Не можем да бележим по шест попадения всеки мач. Да се надяваме във всеки мач да подобряваме играта си. Виждам някакъв живец в отбора. Дано продължим в този дух и да се подобряваме.

"Владислав Стоянов не игра по треньорско решение. Изглежда се мъчите се да създавате някаква интрига, а не да говорим за футбол. Това са въпроси от кухнята. Колко души са били на пейката е вътрешен въпрос и имаме оправдание.

"В следващия мач играем срещу Славия в Разград. Очаквам отборът да се представи на ниво и да зарадваме всички в града с победа," заяви Ераносян.

След успеха в Благоевград Лудогорец временно излезе на върха в класирането на "А" група.