Шампионът на България Лудогорец ще се раздели с двама от футболистите си.

Според "Тема спорт" клубът се опитва да продаде футболист №1 на България за 2014 година Владислав Стоянов. Националът вече попадна в черния списък на Едуард Ераносян заради закъснението си за лагера за мача с Пирин (3:0).

Специалистът показа, че няма да се церемони с никого. На Стоянов му е наложена глоба. Отделно от това стражът си е навлякъл гнева на шефовете с постоянните си изказвания, че иска да бъде продаден.

Вратарят натрупа черни точки и с факта, че се застъпи за вече бившия треньор на тима Бруно Рибейро и критикува чужденците в тима, като заяви, че не знаят в какъв клуб са пристигнали. Интерес към Стоянов имаше от Италия. При сегашния развой на събитията Лудогорец ще го продаде, ако за него пристигне добра оферта.

"Меридиан мач" пише, че и милионната покупка Браян Ангуло ще напусне Разград. Той ще бъде освободен до края на месеца. Бившият футболист на Гранада не влиза в плановете на Едуард Ера носян и от ръководството на "орлите", са решили че няма смисъл повече да плащат голямата му заплата.

 Ангуло пристигна в Разград преди малко повече от година, като определено разочарова с изявите си. Той бе титуляр и в двете срещи с Милсами, а след тях доверието към колумби ецът падна изцяло. Отделно от това Ангуло заема място за чужденец извън ЕС, което също е в негов минус.

Като леви бекове за Лудогорец мо же да играят Натанаел, Йордан Ми нев, Витиня и дори младият Александър Василев, който в момента се подвиза ва като крило.