Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че от клуба много трудно осъществяват контакт с португалския треньор Бруно Рибейро. Затова двете страни още не са прекратили взаимоотношенията си. 
 
"Сегата с треньора Бруно Рибейро продължава и в този момент. Мога да кажа, че сме стигнали доникъде. Рибейро просто се покри, скри се. Не идва на работа, не тренира отбора. Това е ясно на всички. За мое голямо съжаление няма никакво развитие по този казус. Нашите адвокати са запознати с него и работят. Разменят се документи между двете страни, но съгласие все още не е постигнато. По документи Бруно Рибейро се води старши треньор на Лудогорец и в този момент. Това не е нормално, защото сега имаме двама действащи наставници. Едуард Ераносян изпълнява задълженията си и води отбора. На този етап ситуацията е такава", каза пред агенция ПИК Петричев.
 
Шефът посочи, че няма никакъв проблем между националния вратар Владислав Стоянов и клуба. Така че стражът ще продължи да носи екипа на разградчани.
 
"Проблемът с Владо Стоянов е точно нулев. На всеки човек му се случва да се успи и да закъснее. Това е истината. Вратарят просто се е успал и затова закъсня за пътуването ни за Благоевград. Човешко е и ние го разбираме.Това е истината за така наречения скандал. Стоянов ще бъде глобен по вътрешния ни правилник, това е. Мога да кажа, че думите на вратаря за Бруно Рибейро също бяха изопачени. В крайна сметка той обяви, че само ръководството може да решава кой да е треньор. Нещата се раздухаха, защото Владо е популярна личност, национален вратар и някои хора решиха да си правят реклама на негов гръб. Това, че е бил резерва срещу Пирин, е решение на Ераносян, но няма нищо общо с изказването и думите на Стоянов", подчерта директорът.