Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян за пореден път ще направи промяна в състава си за днешното домакинство на Монтана, пише "7 дни спорт".

Наставникът на шампионите, който рядко излиза с едни и същи 11 в две срещи поред, днес ще върне в състава национала Александър Александров.

Централният бранител не е започвал в мач за първия тим от 21 август, когато записа 90 минути срещу Пирин при 3:0.

Интересното е, че Александров, който е основен футболист в националния тим, има само 2 срещи за Лудогорец в "А" група през този сезон.

Очаква се сред титулярите отново да бъде и младежкият национал Александър Василев. Той ще започне вместо Венци Керчев като футболист до 21 години, който трябва да бъде на терена.

В същото време титулярният десен бек на Монтана Георги Пашов се завръща отново в игра след изтърпяно наказание. От групата за мача с Лудогорец отпаднаха опитният полузащитник Йордан Георгиев-Паро и фланговите нападатели Любомир Генчев и Сергей Георгиев.

Спортният директор на Монтана Михаил Мадански смята, че тимът му не може да се мери с Лудогорец, но няма да се даде без бой днес.

„Даваме си ясна сметка какъв мач ни чака. Лудогорец е отбор от друга орбита, но ние се готвихме изключително сериозно за този двубой и ще се опитаме да се противопоставим успешно”, заяви спортният директор на монтанци доц. Михаил Мадански. Той разкри, че от треньорския щаб са подготвили някои тактически новости, с които ще се опитат да изненадат домакините.