Локомотив Пловдив може да върне Георги Дерменджиев наче­ло на Лудогорец, пише "Тема Спорт".

Според запознати, ръководството на шампионите ве­че е имало разговори с 60-годишния специалист евентуално да замени Едуард Ераносян на тре­ньорския пост в Разград. Това най-вероятно ще се случи при издънка на шампионите в гостува­нето на "Лаута". Двубоят е днес от 17:30 часа.

В последните пет месеца Дер­менджиев е без отбор, след като договорът му с Лудогорец изтече и не бе подновен. Преди гос­туването на Левски в София на­ставникът сподели, че очаква съвсем скоро да бъдат финализирани нещата около новия му отбор. През миналия месец Дер­менджиев имаше изненадваща за мнозина среща с изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев във Варна.

Освен това пловдивчанинът посети и няколко от мачовете на отбора на "Лудогорец Арена". Самият Петричев обяви, че треньорската смяна не стои на дневен ред, но по същия категоричен начин той гарантира и оставането на Ивайло Петев, Стойчо Стоев и Бруно Рибейро, а пo-късно бя­ха уволнени.

Индикациите за смяната на Ераносян са от доста дълго вре­ме. След фиаското за Купата на България с Локо ГО (0:1) обаче на­строенията срещу треньора са станали по-сериозни. Затова евентуалният неуспех срещу Ло­ко Пд най-вероятно ще доведе до раздяла. Това може да се случи или през уволнение, или след оставка на наставника.