Атакуващият футболист на Лудогорец Михаил Александров вече е изиграл последния си мач с екипа на "орлите".

Крилото няма да бъде повече част от тима на "зелените", след като ще разтрогне своя контракт, съобщава "7 дни спорт". Александров беше водеща фигура в Разград от самото влизане на отбора в "А" група, но след почти 5 години в редиците на лудогорци ще напусне.

Националът вече е постигнал договорка с ръководството на Лудогорец да разтрогне своя договор по взаимно съгласие, като двете страни са си стиснали джентълменски ръцете. Остава само да бъдат уточнени последните детайли около това, като се очаква всичко да стане факт около Нова година.

От началото на настоящия сезон Александров изпадна от състава на "орлите", като записа само 3 мача за първия отбор в "А" група. Два от тях бяха при недоразумението Бруно Рибейро, а третият – при Едуард Ераносян. След завръщането на Георги Дерменджиев Мишо влизаше в групата, но не и на терена.

След по-малко от месец юношата на ЦСКА ще бъде свободен агент и ще може да продължи кариерата си, където желае. Твърде вероятно е това да бъде зад граница, тъй като интерес към него от страна на чуждестранни клубове не липсва. Бившият футболист на Борусия (Дортмунд) може да се похвали с четири титли, две Купи и две Суперкупи на България.