Разградчани ще бистрят бъ­дещето на Цветелин Чунчуков след края на сезона, пише "Тема Спорт".

Ръко­водството се чуди дали да за­държи младия нападател, или да го пусне някъде под наем. 21-годишният футболист при­стигна преди една година на „Лудогорец Арена", но така и не успя да се наложи. В първи­те кръгове от настоящия се­зон той бе със статут на ти­туляр, но не заради силното си представяне, а заради факта, че клубът още не бе привлякъл Клаудиу Кешерю. Неубедител­ната форма на бившия играч на Ботев накара Едуард Ераносян да го прати в дублиращия тим. Временното заточение за Чунчуков във втория отбор обаче се превърна в постоянно и той изкара почти целия сезон, ритайки в Б група.

Таранът е изиграл общо 3 срещи за мъжете в А група, а във вто­рия ешелон има 12. Само в две от тях той успя да се разпи­ше. Това стана при домакин­ските победи над Спартак Плевен с 3:1 и над Локо ГО с 2:1.

Очаква се в последните срещи от сезона треньорът Георги Дерменджиев да вземе Чунчуков отново в първия тим. Той най-вероятно ще получи възможност и за изя­ва, след като Кешерю бъде освободен в почивка. Първи вариант обаче се очаква да е Жуниор Кишада. Не е изклю­чено дебют в А група в някой от последните кръгове да на­прави и Янаки Смирнов, кой­то има цели 10 гола за дубъла.